ورزشی

داود عزیزی در رادیو ورزش: چهار تنیس باز ایران در بازی های آسیایی ناگویا/ از کمیته ملی پارالمپیک برای توسعه تنیس با ویلچر انتظار حمایت داریم

داود عزیزی رییس فدراسیون تنیس ایران بعدازظهر امروز( دوشنبه) مهمان تلفنی برنامه ورزش های راکتی از رادیو ورزش بود.

عزیزی در خصوص نشست امروز در وزارت ورزش گفت: ما پیشنهاد اعزام چهار تنیس باز ایران را ارایه کردیم که با نظر مثبت وزیر ورزش مواجه شد.
به این ترتیب ما در چهار بازی انفرادی، دو بازی دو نفره و احتمالا با حضور علی و یاسمن یزدانی در یک بازی مختلط امکان حضور خواهیم داشت.

همه برآورد ها از لحاظ آماده سازی و بحث بودجه هم به وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک ارایه شد که امیدواریم با تایید رسمی این اتفاق خوب رقم بخورد. خوشبختانه وزیر ورزش نگاه خوبی به تحقق این امر دارد.

داود عزیزی در مورد میزبانی جام دیویس گفت: فدراسیون جهانی بعد از مشکلی که در بازی با استونی برای ایران پدید آورد به شکل شفاهی موافقت کرده بود که ما سال آینده میزبان گروه سوم در آسیا و اقیانوسیه باشیم. ما حتی آمادگی خودمان برای میزبانی گروه چهارم را اعلام کرده ایم که به این ترتیب میزبان ۲۲ کشور به شکل همزمان خواهیم.
تلاش می کنیم تا این اتفاق خوب رقم بخورد تا در کنار میزبانی سایر مسابقات بین‌المللی شاهد رشد تنیس باشیم.

رییس فدراسیون تنیس ایران همچنین گفت: تعداد بازیکنان جوان ایرانی صاحب «رنکینگ» به اندازه همه کشورهای غرب آسیاست که این نشان از قدرت و استعداد بازیکنان ماست. منتهی به دلایلی که باید به شکل کارشناسی به آن پرداخت این بازیکنان بعد از دوره جوانی در بزرگسالان آن گونه که شایسته است به چشم نمی آیند. با کمک کارشناسان امر باید این مشکل قدیمی را هم به نوعی حل کنیم.

ما در راه اعزام تیم هایی مثل تنیس با ویلچر با مشکل مالی مواجه هستیم و از کمیته ملی پارالمپیک انتظار حمایت از این رشته را داریم  و ناچار به صرفه جویی، ما حتی در بخش جوانان و نوجوانان این موضوع را رعایت می کنیم تا خللی در راه اعزام پیش نیاید.

با کمک وزارت ورزش و بازگشت زمین های تنیس به فدراسیون امیدواریم مشکلات پیش رو هر روز کمتر شود تا بیشتر در خدمت خانواده تنیس باشیم.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا