اسلایدورزشی

دربی سنتی کونکاکاف در جام جهانی؛ وقتی زور مکزیک به آمریکا نرسید

به گزارش صفحه تجارت، مکزیک و آمریکا در طول تاریخ به واسطه نزدیکی جغرافیایی با یکدیگر در منطقه کونکاکاف، دیدارهای فوق‌العاده حساسی را برگزار کرده‌اند. مسابقاتی که با حضور ۱۰۰ یا ۹۰ هزار نفر در استادیوم‌های باشکوه آزتکا و یا روزباول به انجام رسیده است.

این ۲ تیم تا به امروز ۷۴ مرتبه به مصاف یکدیگر رفته‌اند که سه‌رنگ‌ها بردهای بیشتری را نسبت به رقیب سنتی خود به دست آورده‌اند و در قرن بیست و یک توانستند عقب‌ماندگی خود را جبران کنند. آمار ۲ تیم بدین صورت است: ۳۶ برد مکزیک، ۱۶ تساوی و ۲۲ برد آمریکا.

در بین تمامی این بازی‌های حساس و پرحاشیه یکی از مسابقات شدیدا حائز اهمیت بود. ۲ تیم در جام جهانی ۲۰۰۲ و در مرحله یک هشتم نهایی باید به مصاف یکدیگر می‌رفتند. در یک سو یانکی‌ها با چهار امتیاز، پس از کره‌ جنوبی میزبان با چهار امتیاز دوم شدند و بالاتر از ۲ تیم اروپایی پرتغال و لهستان ایستادند. در سوی دیگر شاگردان خاویر آگیره کاری بزرگ‌تر انجام دادند و با هفت امتیاز سرگروهِ گروهی شدند که ایتالیا در آن دوم شد و کرواسی و اکوادور به خانه بازگشتند.

بازی در جئونجو با حضور حدود ۳۶ هزار نفر به انجام می‌رسید. در ترکیب آمریکا بازیکنان مشهوری چون برد فریدل، ادی پوپ، گرگ برهالتر(سرمربی کنونی آمریکا)، کلودیو رینا، لاندن داناوان، برایان مک‌براید و … حضور داشتند و برای مکزیک نیز نفرات شناخته‌شده‌ای چون رافائل مارکز، خراردو تورادو، خارد بورگتی، کواتموک بلانکو و … به میدان رفتند.

دربی سنتی کونکاکاف در جام جهانی؛ وقتی زور مکزیک به آمریکا نرسید

آمریکا خیلی زود به گل رسید. حرکت عالی کلودیو رینا از سمت راست منجر به ارسال یک توپ در درون محوطه برای برایان مک‌براید شد و مهاجم زهرداد یانکی‌ها که چهار سال قبل به ایران هم گل زده بود؛ موفق شد اسکار پرز را مغلوب کند و تیمش را با یک گل پیش بیندازد.

سبزپوشان برای جبران گل خورده موقعیت‌های بسیار خوبی را روی دروازه آمریکا خلق کردند اما بی‌دقتی مهاجمان و درخشش برد فریدل مانع از فروپاشی دروازه تیم تحت هدایت بروس آره‌نا شد. در نیمه دوم ماجرا برای مکزیکی‌ها پیچیده‌تر شد. لاندن داناوان در دقیقه ۶۵ با ضربه‌ی سری شیرجه‌ای فاصله را ۲برابر کرد تا کار رقیب سنتی یکسره شود. اخراج رافائل مارکز، کاپیتان مکزیک در دقیقه ۸۸ به خاطر انجام خطای خشن، آب سردی بود که بر پیکره‌ی سه‌رنگ ها وارد شد و آنها با تجربه‌ی اولین باخت در جام جهانی کره و ژاپن از گردونه‌ی مسابقات کنار رفتند و حریف قدیمی‌شان به بهترین عملکردش بعد از جام جهانی ۱۹۳۰ رسید و راهی دور یک چهارم نهایی جام جهانی شد.

نباید فراموش کنیم که تیم سفیدپوش میدان در مرحله‌ی بعدی با یک گل به آلمان باخت و به خانه برگشت. حالا بازهم امریکا و مکزیک در جام جهانی حاضر هستند. مکزیک در هفت دوره‌ی اخیر در مرحله یک هشتم نهایی حذف شده و آمریکا هم بعد از یک دوره غیبت مجددا به جام جهانی رسیده است. آنها در ۲ حضور قبلی در مرحله یک هشتم‌ کنار رفتند.

دربی سنتی کونکاکاف در جام جهانی؛ وقتی زور مکزیک به آمریکا نرسید

دربی سنتی کونکاکاف در جام جهانی؛ وقتی زور مکزیک به آمریکا نرسید

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا