تاخیر در انعکاس واقعیت، دشمنان را روایتگر اول حادثه درگذشت مهساامینی کرد
به گزارش خبرنگار سیاسی سیمای وطن، سید مجید میراحمدی که پس از حادثه درگذشت مرحومه مهسا امینی، از سوی وزیر کشور مسئول بررسی کامل این پرونده شد روز دوشنبه در نشست خبری در وزارت کشور گفت: درحال برگزاری مراسم اربعین بودیم که به من ابلاغ شد و بلافاصله کار را شروع کردم.
دبیر شورای امنیت کشور تصریح کرد: جدای از مسیر پزشکی قانونی کار خود را شروع کردم و تحقیقات خود از جمله بررسی کل سوابق پزشکی مهسا امینی را آغاز و جمع آوری دوربینهای شهری مسیر تردد مرحومه را در خواست کردیم و از مسوولان اطلاعاتی خواستیم نظرات و اسناد و مدارک خود را با ما اعلام کنند. همچنین از حفاظت اطلاعات فراجا و همچنین از دستگاه قضایی خواستیم نتایج تحقیقات خود را به ما اعلام کنند.
میراحمدی افزود: علاوه بر این، کمیته مستقل پزشکی را با حضور سه پزشک بخش خصوصی تشکیل دادیم که متخصصان قلب و عروق و مغز و اعصاب و رادیولوژی بودند. سوابق درمانی و اولیه را از بیمارستان کسری گرفتیم.
وی گفت: امجد پدر مهسا امینی که کارمند سازمان تامین اجتماعی بود یکم شهریور ۹۵ با مدیرکل تامین اجتماعی کردستان مکاتبهای درباره مریضی دخترش انجام میدهد میکند. او نوشته که دخترش باید تحت کنترل و مراقبت باشد و هر ماه به تبریز مراجعه کند و در این نامه خواستار ماندن در کنار دخترش شده است.
معاون وزیر کشور افزود: در نتیجه همه تلاشها گزارش نهایی ما آماده و تقدیم وزیر کشور شد. همچنین کمیته پزشکی اعلام کرد فوت مهسا امینی بر اثر مرگ مغزی نبوده است. بعد از این مساله با اتفاقاتی مواجه شدیم که کشور را بیش از ۲۰ روز درگیر کرده است.
میراحمدی در ادامه با اشاره به بازداشت شدگان حوادث اخیر گفت: آنچه در اعترافات دستگیرشدگان محرز است هدایت، حمایت، پشتیبانی و بهره برداری مشهود دشمنان در این موضوع است.
دبیر شورای امنیت کشور با طرح این موضوع که دشمن به دنبال ایجاد عملیات روانی علیه کشور بود و مرگ مهسا امینی علت آن بود، گفت: ما در بررسیهای خود به این نتیجه نرسیدیم که فوت امینی اسم رمز این جریانات است و پزشکی قانونی هم با انجام معاینات سم شناسی این فرضیه را رد کرد اما این موضوع محرز است که به دلیل تاخیر ۴۸ ساعته در انعکاس واقعیت ماجرا و فیلم منتشر شده فراجا، دشمنان توانستند روایتگر اول موضوع باشند و به شدت احساسات را برانگیزند و ظرفیت فضای مجازی و شبکههای ماهواره ای فارسی زبان را پشت این برانگیختگی آوردند.
وی افزود: دشمن با عملیات روانی بر روی گشت ارشاد موجب برانگیختگی احساسی و در مرحله بعد احساس خشم جامعه شد موضوعی که به شدت روی آن کار شده بود بطوریکه باعث تشدید احساس خشم در جوانان شدند. وقتی این خشم به خیابانها آورده شود گسترش ناامنی و بی ثباتی را در پی دارد.
میراحمدی افزود: در اعترافات هم دیدیم که برای آنها مهم نیست چه کسی کشته، کجا تخریب و غارت میشود بلکه مهم این بود که هر کسی که میتوانند بکشند و هر جا هم که باشد تخریب و غارت کنند و شیعه و سنی و چادری و بی چادری مهم نبود. آنها برای استفاده از ظرفیت قومی تلاش زیادی کردند.
کشته سازی یکی از پروژههای جدی دشمنان است
وی کشته سازی را یکی از پروژههای جدی دشمنان عنوان کرد و در ادامه با ذکر نمونه ای گفت: جنازه یک دختر لرستانی به اسم مهسا را مقابل بیمارستانی در اصفهان انداختند تا تحریک کنند اما پدر این دختر گفت که دخترش به دست نیروی انتظامی کشته نشده است. تاکنون بیش از ۲۰ نفر به دست آنها درخارج از صحنه اعتراض کشته شده است. در غائله زاهدان اموال زیادی از مردم به یغما رفت و به دنبال جنگ اقوام بودند و یک نبرد ترکیبی را پیاده کردند.
میراحمدی افزود: در این ماجرا تیمهایی ساماندهی و برای هر عملیاتی قیمتهایی تعیین کرده بودند و پول بسیار کلانی به صحنه آوردند تا افراد را به صحنه بیاورند و هر عملیاتی که میخواهند انجام دهند.
معاون امنیتی وزارت کشور تاکید کرد: دشمنان آنچه قبلا علیه کشور تجهیز و آماده کرده بودند به بهانه درگذشت مهسا امینی کار خود را شروع کردند. اجرای طراحی و برنامه ریزی دشمن با فوت مهسا امینی به جریان افتاد که در این ماجرا خسارتهای بسیار سنگینی به ملت وارد شد.
وی با ارائه آماری از این خسارتها افزود: ۱۷۸ بانک تخریب شد یا سوخت؛ به ۳۵ مکان دولتی خسارت وارد شد، ۳۰ مکان خصوصی تخریب شد به بیش از ۳۰ اماکن مذهبی حمله شد و ۱۱۷ خودروی شخصی و ۵۰ دستگاه موتورسیکلت مردم در آتش سوخت.
میراحمدی مساله بعدی که دشمنان دنبال کردند را تعطیلی مدارس و دانشگاه عنوان و بیان کرد: برای دانش آموزان، والدین، دانشجویان، معلمان و استادان پیامک ارسال و آنان را درصورت رفتن به کلاس، تهدید جانی کردند.
ادامه دارد…