سیاسی

از واکنش به قطعنامه شورای حکام تا خط و نشان برای رانت‌خواران

چهارمحال و بختیاری مقصد بیست‌وچهارمین سفر استانی رئیس دولت سیزدهم بود. سید ابراهیم رئیسی در این سفر یک‌روزه پس از بازدید از برخی پروژه‌ها و طرح‌های عمرانی و خدماتی استان، حضور در جمع عشایر و دیدار با اقشار مختلف مردم، در جلسه شورای اداری استان شرکت کرد و با یک نشست خبری به سفر خود پایان داد.

 رئیس قوه مجریه در جریان این سفر نسبت به قطعنامه اخیر شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه ایران واکنش نشان داد و برای مفسدان و رانت‌خواران هم خط و نشان کشید.

به گزارش سیمای وطن، سید ابراهیم رئیسی، رئیس دولت سیزدهم صبح پنج‌شنبه ۱۹ خرداد در بیست‌وچهارمین سفر استانی خود با استقبال استاندار، نماینده‌ ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری، نمایندگان مجلس و جمعی از مسئولان استانی وارد فرودگاه شهرکرد در چهارمحال و بختیاری شد.

تعدادی از وزرا و اعضای کابینه سیزدهم از جمله سید صولت مرتضوی معاون اجرایی رئیس قوه مجریه، غلامحسین اسماعیلی رئیس دفتر رئیس دولت سیزدهم، احمد وحیدی وزیر کشور، سید جواد ساداتی‌نژاد وزیر جهاد کشاورزی، علی‌اکبر محرابیان وزیر نیرو، حجت‌الله عبدالملکی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سید عزت‌الله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، رئیسی را در این سفر همراهی کردند.

رئیس دولت سیزدهم در بدو ورود به شهرکرد در جمع خبرنگاران با تاکید بر اینکه فقر و بیکاری زیبنده استانی مثل چهارمحال و بختیاری نیست، گفت: باید با مشارکت مسئولان و کمک مردم شاهد رفع فقر، محرومیت و بیکاری از این استان باشیم.

رئیسی در نخستین بخش از برنامه‌های سفر به استان چهارمحال و بختیاری پیش از ظهر پنج‌شنبه، ضمن بازدید هوایی از طرح‌های آبی استان، با توضیحات وزیر نیرو و استاندار چهارمحال و بختیاری از روند فعالیت آنها مطلع شد. وی در ادامه با بازدید هوایی از مناطقی که در زلزله اندیکا خسارت دیده بود، به روستایی در یکی از دورافتاده‌ترین و محروم‌ترین مناطق استان چهار محال و بختیاری به نام لبد در منطقه بازفت رفت و با مردم این منطقه دیدار و گفت‌وگو کرد.

پس از آن رئیس قوه مجریه ضمن بازدید از کشتارگاه صنعتی احیاشده جونقان که واگذاری آن به خریدار بخش خصوصی با دستور خود وی در زمان ریاست قوه قضائیه ابطال شده بود، در گفت‌وگو با مدیران و کارگران این مجموعه در جریان جزئیات فعالیت‌های آن قرار گرفت. وی در این بازدید دستور داد هر چه سریع‌تر تمهیدات لازم برای فعالیت این کشتارگاه با حداکثر ظرفیت فراهم شود، تا این واحد بتواند در سال تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین سهم خود را در اشتغال‌آفرینی در منطقه ایفا کند.

رئیسی همچنین از مجتمع نساجی حجاب شهرکرد به عنوان بزرگ‌ترین کارخانه تولید پارچه چادر مشکی کشور بازدید کرد و با حضور در بخش‌های مختلف و در گفت‌وگو با کارگران، مهندسین و مدیران این واحد صنعتی، از زحمات و تلاش‌های آنان برای تولید انواع پارچه‌های با کیفیت چادر مشکی در طرح‌های متنوع قدردانی کرد و گفت: اجرای برنامه‌های توسعه‌ای، افزایش تولید و ارتقای کیفیت تولیدات این کارخانه می‌تواند کشور را از واردات پارچه چادر مشکی بی‌نیاز کند.

حضور در جمع اهالی منطقه بازفت شهرستان کوهرنگ دیگر برنامه رئیس دولت سیزدهم در جریان این سفر استانی بود. وی در جمع اهالی این منطقه با اشاره به مشکلات منطقه «بازفت»، روستای «لبد» و مناطق اطراف و نبود امکاناتی چون جاده مناسب، مدرسه و اینترنت، تصریح کرد: حضور من در این مکان برای رفع محرومیت این منطقه است. با وجود تلاش‌هایی که در گذشته صورت گرفته هنوز محرومیت‌های جدی وجود دارد و دولت مردمی رفع این محرومیت را در اولویت قرار خواهد داد.

رئیسی در جریان بازدید از منطقه بازفت به درخواست عشایر محلی از مدرسه منطقه بازدید کرد و علاوه بر دستور رسیدگی به وضع ساختمان مدرسه و توسعه آن برای مقطع تحصیلی بالاتر، به استاندار دستور داد که کشیدن راه روستایی در این مناطق باید از همین امروز آغاز شود.

رئیس قوه مجریه ظهر پنج‌شنبه در مجموعه ورزشی شهدای دانش‌آموز شهرکرد با اقشار مختلف مردم چهارمحال و بختیاری دیدار و اظهار کرد: ملت ایران در سخن حق خود جدی است. تصور کردید اگر در شورای حکام علیه ایران قطعنامه صادر کنید ما از مواضع‌مان عقب‌نشینی خواهیم کرد؟ به نام خدا و به نام ملت بزرگ ایران یک قدم هم از مواضع‌مان عقب‌نشینی نخواهیم کرد. مگر شما با نفوذ سیاسی خودتان چند بیانیه و قطعنامه در سازمان‌های بین‌المللی علیه ایران صادر نکردید؟ مگر راه به جایی بردید؟

رئیسی همچنین در این دیدار با تاکید بر اینکه بنای ما در برداشتن گام‌های اقتصادی اجرای عدالت است گفت: ما ثابت کردیم که در اقدامات‌مان از هیچ‌کس هراسی نداریم؛ نه ثروت و نه قدرت ما را دچار تردید نمی‌کند. مصمم هستیم هر جایی که مافیا باشد، در حوزه تجارت و داد و ستد، در حوزه مجوزها، رانت‌خواری و انحصارگرایی ظرفیت‌ها و امکانات کشور، به طور جدی دست جریان رانت‌خوار و مفسد و مافیا را در هر کجا از بخش‌های اداری با قوت قطع کنیم.

عصر پنج‌شنبه هم رئیس قوه مجریه در جلسه شورای اداری استان چهارمحال و بختیاری حاضر شد و در این جلسه گفت: بنای دولت بر این است که منابع آب را به نفع مردم استان چهارمحال و بختیاری و استان‌های همجوار توزیع کند تاحق هیچکس ضایع نشود و عدالت اجرا شود. این مساله مهم باید در طرح جامع آب دیده شود.

در این جلسه سید جواد ساداتی‌نژاد وزیر جهادکشاورزی گفت: چهارمحال و بختیاری دارای ظرفیت‌های بسیار بی‌نظیری در حوزه تولید ماهیان سردابی، خوراک آبزیان و… است که امروز با افتتاح کارخانجاتی که انجام شد می‌توان گفت ایران حدودا در خوراک میگو از واردات بی‌نیاز شده است چرا که ظرفیت ۳۷۰ هزار تن تولید این خوراک وجود دارد.

انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در این جلسه با بیان اینکه نرخ ناباروری در چهارمحال و بختیاری بالاتر از میانگین کشوری است، اظهار کرد: نرخ ناباروری در کشور ۲۰ و در چهارمحال و بختیاری ۲۸ است که این مسئله جای نگرانی دارد.

همچنین غلامعلی حیدری استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه این استان روزگاری پرآب‌ترین استان کشور محسوب می‌شد، تصریح کرد: اما اکنون با چالش‌های آبی زیادی مواجه شده‌ایم و این استان برای تامین آب شرب و کشاورزی پایدار با مشکلات زیادی مواجه است که نیاز است این مشکلات با نگاه کلان و ملی مدیریت و رفع شود.

سید صولت مرتضوی معاون اجرایی رئیس قوه مجریه هم در این جلسه عنوان کرد: طرح‌هایی که در نشست شورای اداری چهارمحال و بختیاری به تصویب رسید شامل ۳۱ طرح در حوزه زیربنایی است که این استان را از بن‌بست خارج خواهد کرد.

پایان‌بخش بیست‌وچهارمین سفر استانی رئیس دولت سیزدهم طبق معمول برگزاری یک نشست خبری با رسانه‌های محلی بود. رئیسی در این نشست خبری هم به قطعنامه شورای حکام علیه ایران اشاره کرد و گفت: با این اقدامات نمی‌توان جمهوری اسلامی را وادار به عقب‌نشینی کرد. بر مواضع خود پافشاری خواهیم کرد تا حقوق ملت ایران به رسمیت شناخته شود. با زبان زور نمی‌توان حرف زد و باید با منطق سخن بگوییم.

اقدامات اعضای کابینه در سفر به چهارمحال و بختیاری

سید صولت مرتضوی معاون اجرایی رئیس قوه مجریه، غلامحسین اسماعیلی رئیس دفتر رئیس دولت سیزدهم، احمد وحیدی وزیر کشور، سید جواد ساداتی‌نژاد وزیر جهاد کشاورزی، علی‌اکبر محرابیان وزیر نیرو، حجت‌الله عبدالملکی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سید عزت‌الله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری به عنوان نمایندگان دولت سیزدهم، رئیس قوه مجریه را در این سفر همراهی و از طرح‌های عمرانی و بخش‌های مختلف استان چهارمحال و بختیاری بازدید کردند.

در این سفر سید جواد ساداتی‌نژاد وزیر جهاد کشاورزی در دیدار با خانواده شهیدان عبدالوهاب و احمد حیدری در شهرستان فارسان از تدوین بسته پیشنهادی ۲۰۰۰ میلیارد تومانی در بخش کشاورزی و دامداری خبر داد. ساداتی‌نژاد در جریان بازدید از بیمارستان سیدالشهداء فارسان هم گفت: سد باباحیدر ۱۴ سال است که نیمه‌تمام مانده که در این سفر اعتباری حدود ۲۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل و خط انتقال آن دیده شده که امیدواریم امسال مورد بهره‌برداری قرار گیرد، زیرا این طرح می‌تواند بخشی از مشکل آب شرب منطقه و بخشی از نیاز حوزه صنعت و کشاورزی را برطرف خواهد کرد.

همچنین حجت‌الله عبدالملکی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی پس از حضور در گلزار شهدای شلمزار و دیدار با خانواده شهید شاخص این منطقه شهید جمال گرگیان از کارخانه سیرنگ بازدید کرد و در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران چهارمحال و بختیاری، گفت: امیدواریم مشکلات موجود در مسیر تولید کارخانه سیرنگ چهارمحال و بختیاری که کارخانه تولید محصولات نوشیدنی است به ویژه مشکلات مالیاتی برطرف شوند چراکه با توجه به گفته مدیران مجموعه با حل مشکلات و شروع به کار کارخانه ۲۰۰ فرصت شغلی ایجاد خواهد شد.

عبدالملکی در جلسه شورای اداری شهرستان کیار هم عنوان کرد: افزایش منابع مالی به عنوان یک کمک برای تولید یکی از آیتم‌های مورد نظر این وزارتخانه است که در سال جاری بیش از ۲۷۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات در اختیار کارفرمایان قرار می‌گیرد که این رقم کم‌سابقه است.

از طرفی سید عزت‌الله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از پایانه مسافربری آزادی شهرکرد بازدید و علاوه بر بررسی امکانات این پایانه مسافربری با کسبه و راننده‌های خودروهای مسافربری گفت‌وگو کرد. ضرغامی در حاشیه بازدید از گردشگاه سیاسرد شهرستان بروجن هم با اشاره به وجود سرمایه‌گذار برای کار در منطقه سیاسرد، بیان کرد: حدود یک سال است طرح توسعه این گردشگاه دچار مشکل شده است و باید فازبندی ابعاد طرح انجام شود و بر اساس این فازهای تعریف شده کار صورت بگیرد اما متاسفانه این موضوع معطل مانده است.

در جریان این سفر، احمد وحیدی وزیر کشور در بازدید از طرح مسکن مهر منطقه منظریه شهرکرد، بر برطرف شدن مشکلات مردم ساکن‌ در این محدوده‌ تاکید کرد و گفت: اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان برای حل مشکلات این منطقه پیش‌بینی‌ شده است.

وحیدی در حاشیه این بازدید در پاسخ به سوالی درباره علل حادثه قطار مسافری در طبس اظهار کرد: علل حادثه قطار طبس همچنان در حال بررسی  است. احتمالات مختلفی درباره علل‌ وقوع مطرح شده که در کمیسیون مربوط به راه آهن و وزارت راه و شهرسازی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. باید به دقت اظهارات مربوط به شاهدان عینی، راننده بیل مکانیکی، لوکوموتیو و مسافران، بررسی و مسائل فنی هم ارزیابی شود تا دلایل قطعی وقوع این حادثه دلخراش مشخص شود.

وزیر کشور همچنین درباره آخرین اقدامات انجام شده در حادثه متروپل آبادان گفت: عمده افرادی که در حادثه متروپل در زیر آوار گرفتار شده‌ بودند، خارج شده‌اند. با این وجود اعلام شده است که در صورت مراجعه افراد و درخواست برای جست‌وجو، همچنان عملیات در این زمینه ادامه می‌یابد.

در این سفر احمد صالحی رئیس مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری در حاشیه بازدید از مرکز سامد برای دریافت مطالبات مردم، با اشاره به اینکه بیش از ۱۰ هزار و ۲۴۰ مطالبه مردمی در سامانه سامد چهارمحال و بختیاری ثبت شده است، گفت: نامه‌های دریافتی حداکثر تا ۷۲ ساعت پس از پایان سفر ریاست جمهوری ثبت می‌شود و پاسخگویی به درخواست‌ها حداکثر تا یک ماه آینده انجام خواهد شد.

گزارش تصویری این سفر را می‌توانید در این لینک ببینید.

انتهای پیام

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا